Bouwkundige keuring

Voor een bouwkundige keuring in de stad Utrecht en omgeving bent u bij Tulp bouwkundig adviesbureau aan het juiste adres!

Het kopen en verkopen van een huis is voor de meeste mensen geen alledaagse activiteit. Het gaat om grote bedragen. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd een besluit te nemen. Vragen zoals: 

Wat is de bouwkundige status van het huis? Zijn er onderdelen van het huis die vervangen moeten worden? Wat zijn op kort en lange termijn de verwachte onderhoudskosten? Met een bouwkundige keuring van Tulp bouwkundig adviesbureau krijgt u antwoord op deze vragen en neemt u goed geïnformeerd een beslissing. 

Door middel van een vakkundig onderzoek wordt de woning op 21 onderdelen geïnspecteerd. In het bouwkundig rapport wordt per onderdeel beschreven wat de bouwkundige status is en of het onderdeel gerepareerd of vervangen moet worden. Hierbij hoort natuurlijk ook een inschatting van de verwachte kosten. 

Voor een bouwkundige keuring in de stad Utrecht en omgeving bent u bij Tulp bouwkundig adviesbureau aan het juiste adres!

Een bouwkundige keuring is een waardevolle investering die uw onderhandelingspositie verstevigd!

 

NHG keuringenNHG logo op tulpbouw.nl

Tulp bouwkundig adviesbureau biedt u ook een NHG keuring aan. De NHG keuring is een casco keuring waarbij de fundering, de vloeren, de gevels, het dak en het sanitair worden gekeurd. Hierbij wordt niet gekeken naar afwerkingsniveau, de technische installaties, de badkamer en de keuken. Een NHG keuring kan verplicht zijn bij een hypotheekaanvraag met NHG.

 

Tarieven

gezinsuitbreidingenverhuizen klein

Bouwkundige keuring     
Standaard, woning <100m2        € 450        incl. BTW 
NHG Keuring     
Standaard, woning <100m2         € 500        incl. BTW
Bouwkundige keuring + NHG bijlage     
Standaard, woning <100m2         € 525        incl. BTW
Meerprijs per 25m2, woning >600m3          € 50,        incl. BTW

 

Een bouwkundige keuring laten uitvoeren? Neem contact met ons op.

 

 

2016 Copyright Tulpbouw.nl - Hosting by: Webservers.nl