Woning aanpassingen

vitaleouderen klein

Is het voor u belangrijk dat u kunt blijven wonen op de plek waar u zich thuis voelt? Soms is hier een aanpassing aan uw woning voor nodig. Dat begrijpen wij bij Tulp bouwkundig adviesbureau.

Voor senioren is er veel mogelijk. U kunt uw slaapkamer naar de begane grond verplaatsen, of heeft u behoefte aan een traplift? Door een aanpassing aan het sanitair vergroot u het comfort in uw woning.

En door het inpassen van domotica kunt u langer thuis blijven wonen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of u de verwarming aan heeft laten staan. Het is mogelijk om de gordijnen met één druk op de knop te openen en te sluiten. Het is ook mogelijk om een rechtstreekse verbinding met uw naasten of verzorgers op te zetten zodat u en uw naasten meer rust hebben. De mogelijkheden zijn legio.

Tulp bouwkundig adviesbureau adviseert u graag hierin.

Maar ook voor de ‘babyboomers’ zijn er veel mogelijkheden.
U heeft momenteel geen directe zorgvraag, maar door slim na te denken en hier bij een verbouwing al rekening me te houden bent u klaar voor de toekomst. Met de ‘no-regret aanpak’ maken wij uw huis toekomst bestendig. Wij vertellen u hier graag meer over in en persoonlijk gesprek.

Wij nemen u bij de hand en zorgen voor een rimpelloze aanpassing aan uw woning.

contact tulpbouw

 

2016 Copyright Tulpbouw.nl - Hosting by: Webservers.nl