PvanMondfrans klein

Tulp bouwkundig adviesbureau

Tulp bouwkundig adviesbureau is een Utrechts ingenieursbureau opgericht door ing. Peter van Mondfrans. Als bouwkundige heeft hij bij verschillende organisaties gewerkt. Zo heeft hij huisvestingsvraagstukken opgelost voor zorgaanbieders en is hij werkzaam geweest als vastgoed ontwikkelaar. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met bouwkundige keuringen.

“Ik heb Tulp bouwkundig adviesbureau opgericht omdat ik als bouwkundige, mensen wil helpen bij het verwezenlijken van hun woondromen. Bij Tulp bouwkundig adviesbureau ontzorgen en adviseren wij u zodat u de juiste keuzes maakt”.

Particulieren

Tulp bouwkundig adviesbureau is een ingenieursbureau die particulieren helpt bij het realiseren van hun woondromen. Of het nu gaat over een kleine verbouwing, renovatie of nieuwbouw bij Tulp bouwkundig adviesbureau bent u in goede handen. Ook voor bouwkundige keuringen bent u hier aan het juiste adres.

Tulp bouwkundig adviesbureau is er voor mensen die in de spits van hun leven zitten. Twee verdieners met opgroeiende kinderen met verbouwplannen. Wij nemen uw zorg uit handen en realiseren uw woondroom. Ga naar bouwbegeleiding

Woningaanpassingen

Tulp bouwkundig adviesbureau is er voor mensen die willen blijven wonen op de plek waar ze zich thuis voelen. Soms is hier een aanpassing aan de woning voor nodig. Wij nemen u bij de hand en zorgen voor een rimpelloze aanpassing aan uw woning. Ga naar woningaanpassingen.

Bouwkundige keuringen

Tulp bouwkundig adviesbureau is er voor mensen die een huis willen kopen en op zoek zijn naar een deskundige partij voor een bouwkundige keuring. Ga naar bouwkundige keuringen.

Duurzaam bouwen

Bij Tulp bouwkundig adviesbureau zijn wij ons er van bewust dat we een verantwoordelijkheid hebben om na te denken over de toekomst en welke wereld wij achter laten voor toekomstige generaties. Hoe gaan wij om met energie en water? Tulp bouwkundig adviesbureau wil u handvatten geven om hier aan bij te dragen. Ga naar duurzaamheid

utrechtmetbronivicaDrusany klein

Algeme voorwaarde

Hier vindt u de algeme voorwaarden. Bij bouw en advieswerkzaamheden werkt Tulp bouwkundig adviesbureau volgens de DNR 2011.

 

  

foto: Ivica Drusany

  

2016 Copyright Tulpbouw.nl - Hosting by: Webservers.nl